Jalavantuvat

Asumaan uuteen senioritaloon

Jukolankuja 2 F 301-324, 61800 Kauhajoki

Asuntojen haku ja hakemuksen palautus
Haku 3. kerroksen senioriasuntoihin on alkanut.

Asuntoa haetaan ARA:n asuntolomakkeella. Hakemukseen tulee liittää ARA:n määrittelemät liitteet tuloista, varallisuudesta ja veloista. Lomakkeen lisätietoja kohtaan voit kertoa, kuinka koet hyötyväsi tukiasumisesta.

Monipuoliset palvelut
Asuminen monipuolisten palveluiden  äärellä on vaivatonta ja ansaittuakin jo eläkeiässä. Jalavakodista löytyvät mm. kotihoitopalvelut ja maukasta kotiruokaa valmistava oma keittiö. Osallistuminen virikkeelliseen elämään on myös mahdollista. Palvelut ovat saatavilla jokaiseen päivään.

Asunnot
Kolmannessa kerroksessa on 24 senioriasuntoa, kooltaan 32 m2 ja yksi 45 m2, jossa on erillinen makuuhuone. Viisi asuntoa on varustettu väliovella viereiseen asuntoon, joka mahdollistaa esim. pariskunnan asumisen yhdessä ja halutessaan voi kuitenkin nauttia omasta rauhasta oman asunnon puolella. Kaikissa asunnoissa on tupakeittiö, alkovi,  ph/wc, lisäksi 23:ssa asunnossa on lasitettu parveke.

Asuntoihin kuljetaan pääoven kautta, käytössä on hissi ja portaat.

Palauta täytetty hakemus liitteineen
Anne-Mari Kivilahti
Kauhajoen Vanhaintuki ry
Jukolankuja 2, 61800 Kauhajoki

Suljetun kirjekuoren voi postituksen sijaan jättää Männikönkodin (Jukolankuja 2) pääoven luona olevaan vihreään postilaatikkoon.

Asukasvalinnat
Hakijoiden keskinäistä etusijajärjestystä arvioidaan ARA:n asettamilla asukasvalintaperusteilla, mm. hakijoiden asunnontarve, varallisuus ja tulot huomioonottaen. Vaikuttavana tekijänä ovat myös erityisolosuhteet ja asukkaan kokema hyöty ikäihmisten tukiasumisesta. 

Lisätietoja antaa:
Anne-Mari Kivilahti, puh. 040 178 3314Etsi